Mr. sci. med. dr Miloš Radović

Specijalista ginekologije i akušerstva – uroginekolog

Mr. sci. med. dr Miloš Radović

Načelnik odeljenja Dnevne bolnice, “GAK Višegradska“ od 2014god.

Klinika za Ginekologiju i Akušerstvo, Kliničkog Centra Srbije. KGA KCS.

26 godina kliničkog iskustva na jednoj od najvećih ginekoloških klinika u regionu, 17 godina rada u porodilištu GAK Višegradska, 20 godina iskustva sa malim ginekološkim intervencijama u Dnevnoj bolnici KGA KCS, specijalista ginekologije već 22 godine.

Studije medicine završio 1992 god. na Beogradskom Univerzitetu sa prosečnom ocenom 9,43. Magistarski rad iz oblasti steriliteta, cisti jajnika i inseminacije odbranio 1997 godine. U zadnjih 15 god. predavač po pozivu i učesnik na brojnim domaćim školama i svetskim kongresima.

Dugogodišnja praksa i kontinuirano sticanje novih znanja u zemlji i u inostranstvu, pacijentu garantuju najsavremenije metode dijagnostike i lečenja.

Jedan od retkih ginekologa u regionu, među prvima u Srbiji, sa iskustvom primene dužom od 15 godina, najmodernijom metodom ugradnje tračica i mrežica, pruža mogućnost lečenja poremećaja mokrenja-stres inkontinencije, minimalno invazivnom hirurškom tehnikom ili laserom.

Osnivač, predavač i mentor u Školi vaginalne i uroginekološke hirurgije na KGA KCS, jedinoj tog tipa u Srbiji, ispred Srpske Uroginekološke Asocijacije, čiji je takođe osnivač od 2018 god.

Ponosan što većina njegovih pacijentkinja smatra da je profesionalan, konkretan, posvećen pacijentu, veoma stručan, duhovit i da se pre svega osećaju sigurno i bezbrižno otkad je on preuzeo brigu o njihovoj trudnoći i porođaju.